Om oss

Hos oss hittar du grafiska posters med motiv över några av Sveriges största städer. Just nu finns posters över Stockholm, Göteborg, Malmö och Borås. Illustrationerna är i gråskala och trycks på fint obestruket papper i A4.

Saknas din stad? Tipsa om städer du skulle vilja se på citykartor.se.

För mer inspiration följ oss på instagram citykartor.se 

Vill du veta mer eller har andra frågor? Tveka inte att kontakta oss.

 

Allmänna villkor


Beställning
Beställning är bindande från Citykartor.se först efter att Citykartor.se bekräftat beställningen via e-postadress eller på annat sätt. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du därför kontakta oss omedelbart.

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms, för närvarande 25%. Citykartor.se reserverar sig för momshöjningar och andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Du ser alltid total summa inklusive frakt i kassan innan du godkänner din beställning.

Betalning
Betala med Visa eller MasterCard säkert över Internet direkt i samband med din beställning. Din betalning förmedlas av Paypal med säker SSL-kryptering enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter sänds direkt till bank och kan ej läsas av annan än din bank. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning. Vid betalning med konto/kreditkort börjar villkoren gälla så snart korttransaktionen har godkänts.

Orderbekräftelse
När du har gjort din beställning skickas en automatiskt orderbekräftelse till den e-postadress du har angivit i kassan. Var därför noga med att fylla i rätt adressuppgifter.

Leverans
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar Citykator.se kunden. Citykartor.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Vi använder oss av Posten. Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer CityKartor.se att kontakta dig. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt.

Skadat Gods
När du får hem din produkt i brevlådan är det viktigt att du omedelbart tittar igenom paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt postcenter eller direkt till Posten. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Kontakta oss på citykartor@gmail.com så fort som möjligt efter att du konstaterat skadan.

Öppet köp/ångerrätt
Enligt svensk lag har du rätt att ångra ditt köp och returnera dina varor inom 14 dagar efter att du har mottagit varorna. Vid byten betalar du själv frakten för ditt paket till oss. Vid retur återbetalas inte frakt.

Returer skickas till
Vid eventuell retur vänligen kontakta Citykartor.se, citykartor@gmail.com

Reservationer
Vi försöker att visa färgerna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i webbshopen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärmsinställningar.

Säkerhet
Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter utan medgivande från personen ifråga. Detsamma gäller även för e-postadresser.

Leveransvillkor 

  • Enligt svensk lag har du rätt att ångra ditt köp och returnera dina varor inom 14 dagar efter att du har mottagit varorna.

  • Vid byten betalar du själv frakten för ditt paket till oss.

  • Vid retur återbetalas inte frakt.